Thursday, April 5, 2012

2 maratoni 2 päevaga! Kertu suudab!

Liiga palju vett on vahepeal merre voolanud ja sellel on umbes sada põhjust, mis ei vääri süübivat keskendumist. Oluline on, et tegelikult pole mind spordiradadelt ükski vägi eemal hoidnud. Olen end jaganud nii ujumis- kui jooksutreeningute vahel ja seda ikka eesmärgiga hea enesetunne kindlustada. Veelgi olulisem on aga eesolev. Mõtlesin pikalt enne, kui leidsin väljakutse, mis pooltriatloni ja kahe jooksumaratoni järel päriselt ka challenge-iks oleks ja ma leidsin selle
- 2 maratoni 2 päevaga Berliinis! 29. septembril rulluisutan 42,195 km ning järgmisel päeval, 30. septembril jooksen maratonidistantsi. Luban ka, et jätkuvalt teen seda naeratus näol - kaks päeva järjest!

Aga kõigepealt õpin mitte ainult hästi rulluisutama, vaid lõpuks ometi õpin ära ka pidurdamise. Mis siin salata, olen siiani teinud seda pikali maas või näiteks igasugustest postidest kinni haarates. Ma ei taha loetleda kõiki neid vigastusi, mis sel künklikul teel ette on tulnud ja polegi vaja, sest nüüdsest teen kõik õigesti. Tema ise - Jaanus Ritson, tõeline rulluisukunn saab olema teejuhiks sel teel. Ja teised oma ala spetsialistid, keda tutvustan ühtejärgi.

Tõotus antud, käed löödud. Ready? Set! Go!

8 comments:

  1. Nii lahe! Ootasin juba, et millal Kertu oma blogis aktiivseks muutub ;)Igaljuhul edu! Ettevõtmine tundub ebainimlik...seda põnevam on jälgida Sinu edasisi tegevusi :)

    ReplyDelete
  2. Kas Berliinis kohad täis pole? Või kuidas osalema saad? Tahaks ju kaa...

    ReplyDelete
  3. Gätly, aitäh! Rullija, kirjuta mulle kertu.jukkum@gmail.com

    ReplyDelete
  4. mis pidurdamine? :) see ala on kiiruse peale ju;)

    ReplyDelete
  5. Ohoo,tagasi spordirajal!:)

    ReplyDelete
  6. Tõesti ohoooo, Kertu ikka väga tubli. Jõudu!

    ReplyDelete
  7. Õnneks pole pidurdamine hullu. Minu jaoks on jube kui ma suudan teel ainukese kivi rattavahele sõita ja selle tagajärjel kukkuda nii, et tuleb karke kasutada.
    Aga kindlasti tuleb edu soovida!:)

    ReplyDelete