Thursday, October 18, 2012

Suurimad saavutused ja tänusõnad

Kaks ja pool aastat tervisesporti ja ma olen läbinud: TriStar111 pooltriatloni, 2 jooksumaratoni, 1 topeltmaraton (rulluisu-ja jooksmaraton). Suured eesmärgid on aidanud olla pidevalt motiveeritud, õpetanud sihikindlust. Suurim võit pole aga finišijoonte alistamine, vaid tervis. Tänaseks olen tervelt aasta jagu olnud täiesti terve. See ongi suurim võit ja kinnitus valitud tee õigsuses.

Mis nüüd edasi? Plaan, mis oli juba ahjusoojas ja seotud võistlustantsuga, lükkus tulevikku. Mõtted on keerlemas. Suusatama nüüd? Mägesid alistama? Rattarallile? Kuniks uue lubadusega välja tulen, jätkub igapäevane liikumine, jooks on mu elustiil ja tervislik toitumine elu normaalne osa. Muus osas püüan rohkem keskenduda õpingutele magistrantuuris ning anda endast parima igapäevaselt töös.

Täna tahan ma aga tänada neid, tänu kellele topeltmaraton Berliinis tehtud sai:
- Treenerid Margus Pirksaar ja Jaanus Ritson;
- Toitumisspetsialist Margus Silbaum;
- Jooksuvarustuse eest Nike`i;
- Rulluisuvarustuse eest Rollerblade`i;
- FitShop´i toidulisandite eest;
- Meediapartner Buduaar.ee`d;
- Marko Söönurme piltide eest;
Sky Plus`i
ja mõistagi tänan ma Sind, hea lugeja. Sul on oluline roll minu motiveerimisel ja innustamisel. Aitäh kaasa elamast, näppu pulsil hoidmast.

Parimate soovidega,
Kertu

1 comment:

  1. Poleks paha ju mingi väga tehnilise alaga tegeleda, kui selline füüsiline eeltöö on tehtud.
    Näiteks tennise oskused omandada ja eestis on palju naisi, mitteproffe kes pidevalt võistlevad erineval tasemel.Saab aastaringselt võistelda ja pole nii üksluine kui jooksmine ja rattasõit.

    ReplyDelete