Wednesday, May 19, 2010

Kiire ülevaade möödunud päevadele.

Laupäeval olin tubli ja käsin nii jooksmas kui rulluisutamas ja veel jalutasin ka tunnikese oma vaimustavalt ägeda vanaemaga. Õhtul pidasime raadio sünnipäeva ja nii ma pühapäeval trenni ei läinud. Säästsin tervist vähe.

Esmaspäeval mõistsis, et asjad on ligadi-logadi ja nii kadus motivatsioon sporti teha. Psühholoogiliselt oli tõrge ja kõik. Ennekõike ratast sõitma minna. Ja nii ka teisipäeval, kuigi vedasin end rattaga isegi välja. Mõistsin, et pikka pidu poleks ja üks laip oleks peagi juures. Niisiis astusin rattaga sama targalt tuppa tagasi.

Täna kolmapäeval oli järjekordne tervisejooks ja mul tuli sõbranna eest ka joosta - niisiis 8 km Svennu ja Kontiga päris arvestatavas tempos.
Kohe pärast jooksu võtsin viimaks kätte, et rattaga sõitma minna. Maanteerattaga kunagi varem ma sõitnud pole. Seda enam oli hea meel, et Ergo nõustus kaasa sõitma, et kui kiirabi vms vaja kutsuda. Tegime 1,5 tunnise ringi Stroomis ja Roccas. Käed jäid jube valusaks, kuid muud häda väga polnud. Kuni kukkusin. Suht arvestatavalt.
Ei osanud nii kiirelt kinga kinnitusest lahti tõmmata ja kogu lugu. Jalg marraskil ja paistes ning ranne teeb roppu valu. Vist käin kiirabist läbi.

4 comments:

  1. Vaene Kertu :( Parane siis hästi ,et saaksid juba varsti tulla ka FNSile!;)

    ReplyDelete
  2. Esimene ehmatus on suurem tavaliselt, kui probleem tegelikult on. loodetavasti. Kõik paraneb ära ja pulmadeks (loe: triatloniks) on korras! :D:P

    ReplyDelete
  3. Aiaiaiaiai, olen ka niimoodi valusalt kukkunud, aga MTB rattaga. Ei saanud ka klippi lahti. Tegelikult ei tulnudki see enne lahti, kui kodus, sest üks oluline kruvi oli oma teed läinud. Kodus kangutasin kruvikeerajaga klambri lahti. Tükiks ajaks oli rallimise isu kadunud.

    Aga kui traumapunkti lähed, siis Mustamäe oma ei soovita. Seal saab enamasti lihtsalt mõnusalt sõimu ning soovitatakse mitte sporti teha ja vähem vinguda. Kui siis keskhaigla oma. Seal vähe sõbralikum ja abivalmim seltskond!

    ReplyDelete
  4. Eks neid klipi mitteavanemis õnnetusi meil kõigil juhtund. Loodan, et saad ikka ruttu terveks ja jälle rajale. Ühes asjas tuleb 100% nõustuda eelpool kõnelejega, et Mustamäe traumapunktis käivad ainult nn "simulandid" ja sõimata saab ikka kõvasti. :)

    ReplyDelete