Friday, June 25, 2010

Jaanid maal

Nagu lubasin, võtsin end nüüd töölainelt pisut vabamaks. Maganud olen vahepeal ja lihtsalt lõõgastunud. Ning isegi trenni teinud :) jooksnud enamasti, või õigemini sörkinud.

Jaanipäev möödus maal ja kuigi ametlikult ma trenni ei teinud, tegin palju tööd. Koristasin, muru niitsin, rohisin ja see küll pole töö, aga hommikuti ja õhtuti käisin koeraga pikkadel jalutuskäikudel ka. Nagu päris maanaine ikka!

Homme luban aga spordipäeva korraldada. Ma tean, et suudan :)

5 comments:

  1. Kas ratast üldse ei sõida? Peamine aeg kulub võistlusel rattale ja ratas peaks ka põhi treening aja moodustama. See kas ujud seda 1km 5 minutit kauem või vähem ei mängi ratta aja kõrval mingit rolli. Pealegi on see ratta ring Eesti mõistes suht raske Otepää ümbruses

    ReplyDelete
  2. minu puhul - kui suudan lõpuni ujuda, küll siis juba ratta ka kuidagi ära kannatan (aeg/koht kui selline pole oluline), jooks on juba lihtne. eesmärk pole mitte koht, vaid üldse läbimine. ja kõige suurem takistus selle juures on ujumine. äkki ka Kertul?

    ReplyDelete
  3. IMHO-Kertul võib sõit rattaetapi esimesel ringil lõppedagi sest rada on raske ja tehniline,kogenud profiratturidki on seal nõgestes käinud,tõusud nõuavad treenitud rattalihast,laskumised head rattavalitsemist-kui blogi uskuda siis rattatreeningutega pole veel alustatudki! Alles oli mure kingadega..kas käike üldse vahetada oskab.. teab kus on pidurid...mismoodi neist seinadest üles saab? See ei ole roheliste rattaretk või Tallinna lähiste rattateedel kruiisimine vaid väga tõsine pingutus!
    Nädalalõpul ratas kaasa ja Pühakale rajaga tutvuma ning Pühajärve sooja vett proovima!

    ReplyDelete
  4. nonoh, nii hull see rattaring ka nüüd pole, Seinamägi jääb veidi eemale :P aga see on tõesti hea soovitus, et ratas kaasa ja pühakale - aga kuuldavasti Kertu seda juuli alguses teebki ;)

    ReplyDelete
  5. Ja et te anonymus-kõiketeadjad-kõikeoskajad-muiduprofid ise ka rajal oleksite! Vähe sellest, minust paremad :)

    ReplyDelete