Wednesday, November 17, 2010

Maratonile registreeritud

Alustan tervisest. Olen antibiootikumikuuriga sedapuhku ühele poole jõudnud ja rahulik algus treeningradadel ka juba tehtud. Ehk siis käisin esimest korda elus joogas. Pingete maandamiseks ja treeningutega alustamiseks tundus just jooga parim.
Tervise võtan kokku hea inimese sõnadega:

"Ega ilma asjata ei ole targad mehed kunagi öelnud, et kõik, mis ei tapa, teeb tugevamaks:) Olen kindel, et see haiguse või viiruse või misiganes pisik on mõnes mõttes vajalik, et võibolla veidi aega maha võtta, energiat taastada ja ennast koguda ja siis veel suurema poweriga rajale tagasi naaseda:) Igatahes hoian sulle tugevalt pöialt, et kõik hästi läheks ja haiguseuss taanduks...mürki talle:) Ole tubli!"

Täna viimaks võtsin kätte ka registreerimise maratonile, et enam poleks pääsu ja motivatsioon taas tõusvasse joonde liikuma saada. Avastasin üllatuslikult, et kuigi Stockholmi maratonile registreerimiseks on aega 2011 veebruari keskpaigani, on 20 000 inimese piir praktiliselt täis - täpsemalt on hetkel registreerunud 19,355 inimest. Muuseas eelmisel aastal suleti registeerimine täpselt täna, 17. novemberil, sest just siis sai osalejate maksimummäär täis.´

Rõõm oli kohata nimekirjas teisigi Eesti naisi, kes ürituse ette on võtnud:

Kertu Jukkum 84 Estland Women
Kersti Jääger 82 Estland Women
Kadri Kaldam 78 Estland Women
Viia Kaldam 73 Estland Women
Eha Lehtoja 60 Estland Women
Merje Meerits 75 Estland Women
Maivi Ots 74 Estland Women
Annika Pang 68 Estland Women
Ylle Paulus 66 Estland Women
Marika Roopärg 67 Estland Women
Eve Sankovski 72 Estland Women
Grete Vahtakand 76 Estland Women


Jooksmiseni!

No comments:

Post a Comment