Thursday, June 28, 2012

Esimesed trennid ja kõrge pulss

Eile oli esimene ametlik trenn ja mina olin pärast varahommikust äratust, pikka tööpäeva läbi kui läti raha. Kuidas ma ka ei püüdnud, ei saanud rajale enne, kui korralik õhtune uinak oli tehtud. Tõtt öelda jõudsin rajale alles päris hiljaõhtul, kuid parem hilja kui mitte kunagi, eksole. Aga minusuguseid hulle on õnneks palju ja nii oli veel kell 11 õhtulgi mitmeid teisi liikvel. See lisab turvatunnet, sest olgu nii valge kui tahes, igasugu kaabakaid liigub ikka aeg-ajalt ringi. Pulss püsis kogu jooksu vältel tegelikult nõutult 130ne juures, keskmist tõstsid kiirendused. Kokkuvõtvalt kujunes:
Kestus: 1 h ja 15 min
Kaotatud kalorid: 611 kcal
Keskmine pulss: 139
Maksimum: 161

Tänane hommik oli üks esimesi viimase kuu jooksul, mil sain magada kaua tahtsin! Alles kell 11 tegin silma lahti ja sedagi telefonikõne peale, muidu oleksin ehk edas põõnanud. Sellest tingituna lükkus ka Stamina jooks ja nii jõudsin starti viimaste seas, napilt sain aja kirja ja ees ootas metsarajal 4 km, mida oli kava täitmiseks ilmselgelt vähe. Põlvetõsted tegin ka eeskujulikult ära, seda enam, et need on ühed mu lemmikharjutused. Pulss oli täna aga eriti kõrge, ilmselt päeval tarbitud kohvist tingituna. Lisaks tõstab mul seda nii vähene magamine, kui ka liigne magamine. Püüdsin sellele mitte liigselt tähelepanu pöörata ja pigem aja täis joosta.
Tulemuseks kujunes:
Kestus: 49 min
Kaotatud kalorid: 446 kcal
Keskmine pulss: 149
Maksimum: 161

Homme olen Tartus, kus avame Hope Relay heategevusürituse raames jooksuraja. Tartlased, tulge kella 16.00-ks Tähtvere Puhkekeskuse Emajõe äärsele küljele. Teistele pajatan üks teine kord, miks on oluline Hope Relay-ga ühineda.

3 comments:

  1. Soovitatavalt peaks peale trenni keha söögiga kosutama :), kas ja mida Sa pärast nii hilist(kell 23:00) trenni sööd ?
    Või kui saladus ei ole, milline näeb uue treeningplaani juures välja Sinu toidumenüü?

    ReplyDelete
  2. Gätly, homme kirjutan selle pikemalt!

    ReplyDelete