Friday, February 21, 2014

Miks tippu just naistepäeval?

Ladies Trekking - Eestist alguse saanud rahvusvaheline organisatsioon leidis üheskoos teiste naistega, et just see päev on hea päev naistekambaga tipp vallutada, eesmärgiga omakorda juhtida tähelepanu tüdrukute haridusprobleemile maailmas. Meil on kaasas lipp, millele kantud enam kui 10 000 Kilimanjaro tipus käinud naise nime üle kogu maailma.

3. märtsil algab matk tipu poole. Ühtekokku enam kui 20 naist, vähemalt kuue riigi esindajad - lisaks eestlannadele on tulemas: naised USAst, Inglismaalt, Kanadast, Saksamaalt ja Belgiast. Kõik need teineteisele võõrad inimesed uues situatsioonis ja keskkonnas iseend ületamas ja Aafrika katusele 5,895 meetri kõrgusele ronimas. Just Kilimanjaro on muide maailma kõrgeim eraldiseisev mägi. Üldine statistika näidanud, et 70-80% matkajatest jõuavad ka tippu. Teised vanduvad alla väsimuse, halva enesetunde või langenud motivatsiooni tõttu.

Ja nagu ikka, püütakse iga taolise ettevõtmisega toetada kohalikke ka reaalselt. Kel huvi selle kohta rohkem, saab seda siit:
https://fundly.com/whoatravel

No comments:

Post a Comment