Friday, October 22, 2010

Haigelt trennis

Nii palju siis ettevaatlikusest. Ja kannatlikkusest.
Eile hommikul, pärast kolme puhkuspäeva, sai end Argo jõusaalitreeningusse veetud. Kõik algas sujuvalt, kuni peagi higistasin kui siga. Pulss lendas lakke - kui tavaliselt üle 130ne jõusaalis ei tõuse, siis sel korral 170! Peagi ei jõudnud ma harjutusi kaasa teha ja siis sai Argole pilt selgeks - ma pole ikka päris terve. Süda pidigi olema organ, mis inimese tervislikust seisundist kõige esimesena märku annab - on siis väsimus peal, stress või külmetushaigus piinamas vms. Treeningule tuli kiire lõpp ja peagi otsustasin kogu päeva toimetused ära jätta, mis ära jätta sai. Kohe läksin ka koju magama. Kogu päeva ja öö magasin. Vähe sellest, ka täna aina magan ja tunne on, et sel korral läks kõik veel hästi ning organism on jõudnud end koguda. Tõenäoliselt võin treeninguga alustada alles esmaspäevast. Homme sõidan aga isa sünnipäevale, kes saab 59 ja on paremas vormis kui suurem osa noori Eesti mehi.

Olge terved!

4 comments:

  1. Tere,

    Ma lugesin uuesti läbi su glutamiiniteemalise postituse ja nüüd, kui internetist juurde uurisin, tekkis paar küsimust, millele sa äkki(tarbijana) vastata oskad.

    Kui teen erinevaid trenne(st mitte ainult jõutrenni, vaid ka nt jooks, uisk, rullsuusk, ratas jne), siis millist glutamiini ma peaksin tarbima? Kas ikka see, mis on mõeldud jõusaalis punnijatele või on midagi muud ka? Ja kas pulbrit või kapsleid?

    Ja kust sina omale selle pulbri(!?) muretsesid ning palju umbes hind tuleb?(Oletan, et fitshopist.)

    Kas on ka juba tulemusi tunda?

    Oleksin väga tänulik, kui vastaksid, sest foorumites on arvamusi vastakaid, aga väga tore oleks, kui vastaks samuti keegi naisterahvas, kes seda tarbib.

    Ette tänades,
    treenija.

    ReplyDelete
  2. Ja muidugi kiiret paranemist ning edukat treenimist ning rühkimist oma eesmärkide eduka sooritamise suunas!

    ReplyDelete
  3. Hei treenija,

    alustaks sellest, et ostsin ise Sparta Fitshopist ja soovin seda Sinulgi teha esiteks sel põhjusel, et sealne müüa on pädev aitamaks Sul valida parim glutamiin. Teiseks on seal väga hea valik.

    Minul sai välja valitud Ultralife Perfomance Glutamine ja orange flavour. Tõsiselt hea maitsega! Tarbin seda pärast mistahes trenni - jooks, ratas, jõusaal.

    Pakis on 30 kotikest (30ks trenniks) ja hind oli 310 kr.

    Pikemalt sellest tootest:
    http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/0/readmore/52/ULTRALIFE%20GLUTAMINE/

    ReplyDelete
  4. Suured tänud sulle! Uurin kindlasti pikemalt ja lähen muretsen endale ka.

    ReplyDelete