Sunday, October 17, 2010

Trennisõltlase nädalavahetus

Kõigepealt tervitused Naistemaailm.ee lugejale! Nüüdsest on kõik sissekanded ka sealses veebikeskkonnas nähtavad. Veelgi enam, kogu treening ja toitumine kõigile järgitav. Tervisest algab kõik!

Aga nüüd nädalavahetusest, mis nagu ikka, lendab kui linnutiivul.
Reedel käisin alustuseks PumpFX-is, siis veel pool tundi kõhulihaste treeningus ja lisaks jooksin pooltunni lindil. Erinevaid rühmatreeninguid pean heaks alternatiiviks aeg-aja ja eriti siis, kui ilm on tatine ning motivatsiooni trenni tegemiseks kipub väheks jääma. Üheskoos jõuab ikka rohkem.
Viimasel ajal olen mõelnud, kui uskumatult paljude suurepäraste treeneritega olen kokku puutunud! Paraku ka sellistega, kes ei peaks seda tööd tegema. Pole ebamotiveerivamat treeningut kui trenn inimese käe all, kes ise on vormist väljas. See on sama hea, kui õpetaja on õpilasest rumalam! Treener PEAB olema tervislik, heas toonuses ja parimas vormis!

Laupäeval lipsasin Pärnust läbi ja otsustasime pakase ees sooja pugeda. Saunakompleks, basseinid ja mullivannid... lisaks logelemisele ujusin ikka ka. Prille polnud küll kaasas ja krooli ujuma ei hakanud, kuid konnas ja selili ujumises olengi tegelikult kõige tugevam.

Täna aga olin kahevahel - jooks või rulluisutamine. Valisin viimase ja seda selle tõttu, et tundus olevat üks viimaseid sobivaid ilmasid. Sai ju mõnes Eestimaa paigas lausa suusad alla juba panna. Pealegi peab treening olema mitmekülgne.
Nagu ikka oli meil siin Pirital jube tuuline ja pean tunnistama, et vajan ilma naljata riietumisspetsialisti abi. Olen elu aeg külmakartlik olnud ja nagu oleks sellest veel vähe, ei oska ma end ka riidesse panna. Eriti hull on olukord taloliste külmade ja tuuliste ilmade puhul trenni eel. Kas piisab ühest tuulepluusist? Kas kindad on vajalikud? Kas pikad või poolpikad püksid? Kaalu palju tahad, ikka panen mööda. Higistan kui põrsas või külmetan kui Sfinks - vahepealset varianti justkui polekski. Täna siis külmetasin nii, et koju jõudes tuli külmarohtu võtta. Loodetavasti ärkan tervisest pakatavalt ning uus nädal saab hoo sisse.

3 comments:

  1. Hei Kertu!
    Kui soov treeninguid mitmekesistada ja väga heade treeneritega koostööd teha, siis hüppa Sparta poksisaali ka vahel sisse ja proovi Muay Thai'd ;)

    ReplyDelete
  2. Ajakirjas Toit ja Trend, äkki novembrinumbris tulekul, räägib jooksuekspert Meelis Minn õigest ja korralikust riietusest. Väga asjalik ja häid nippe saab kindlasti!
    Mina ise hoian juba ammu kindad käes ja hääd sooja ISC suusamütsi peas.

    ReplyDelete
  3. Laup. saab saalis uisutada.
    http://www.facebook.com/event.php?eid=127141440673106&index=1

    ReplyDelete