Friday, October 8, 2010

Jooks linnavahel

Pikalt olen plaaninud, et kui Piritale sõita ei saa, lähen linnavahele jooksma. Esiteks olen pidevalt teisigi linnajooksjaid silmanud, teiseks oleks korralik aja kokkuhoid - kodust välja ja jooksma. Ainus miinus on ehk pinnas, sest asfaldil jooks pole eriti soositud ja minu maja läheduses metsaradasid kahjuks pole.

Täna viimaks sai siiski plaan paika pandud. Et ikka kindel olla, võtsin kompanjoni Kerli näol ka kaasa. Leppisime kokku kindla kodust väljumise aja ning kokku pidime jooksma kusagil tehnika tänaval, raudtee ääres. Nii see juhtuski. Edasi jooksime Stoomi ranna poole, sealne terviserada, mis jookseb mööda rannapiiri on imeline. Paraku sinna me ei jõudnuki, sest juba Hipotroomile jõudes oli pea tund täis ja nii pöörasime tagasi kodu poole. Tund ja peale jooksu linnavahel. Sõbranna kaasas, läheb alati aeg kiiremini, sest juttu jätkub ju kauemaks.
Iseenesest kui muud võimalust pole, elab linnas jooksu üle, kuid ega see fooride taga jokutamine ei meeldi küll. Lisaks mõned inimtapja autojuhid siin-seal oma bemmidega rallimas.

Homme jõusaalitreening ja vaatan veel, mis teha annab.

No comments:

Post a Comment