Wednesday, April 27, 2011

Kreisi nädal ja uus kava

Olen nüüdseks kätte saanud treeningkava, mis sedapuhku tähistab viimaseid pingutusi enne maratoni. Kiire arvutus näitab, et 5 nädalat on vaid jäänud suursündmuseni. Olen põnevil, kui aus olla ja seniajani pingutan kuis jõuan. Kaks nädalat on treeningkava järgi nüüd raskemad. Käesoleva nädala teeb veelgi raskemaks tihe töögraafik, mille järgi olen igal varahommikul ise linnas. Lisaks tudengipäevad Tartus, mis tähendab, et nädalavahetus tuleb seal veeta. Kuid jooksuga on see tore asi, et seda saab harrastada kõikjal, kui tossud ja dress vaid kaasas.

Kui meenutada veel Kõrvemaa jooksu, siis taastumine sellest oli pisut pikemaajalisem, kuid nüüdseks möödanik. Pühapäeval sundisin end poole-tunnisele jooksule, mille järel oli kangus küll veel kontides, kuid aina vähenemas. Eile oli kava järgi tunniajane jooks ja kuna unevõlg oli juba tekkimas, tuli päeval magada, et õhtul jõuaks joosta. Sain taas koera kõrvale võtta ja Jõgevamaa imelises metsas joosta. Linnas unustad ära, mil sinililled ja ülased tärkavad! Mets oli sini-valge neist lilledest ja lisaks kevadine hõng.
Uue kava lisan ka lõppu!

2 comments:

  1. see treeningkava on spetsiaalselt sinujaoks koostatud?

    ReplyDelete
  2. Jah, kuid ennekõike aluseks võttes minu seniseid edusamme ja tervislikku seisundit. Teoreetiliselt on süsteemsus teistelgi järgitav.

    ReplyDelete