Sunday, April 11, 2010

Nüüd olen päriselt haige

Krabisev köha, meeletu nohu, palavik ja hääl on ka veel ära! Õnneks on täna viimane Betfair Poker Live ürituse päev-öö ning kui homme hommikul lõpetan, magan end korralikult välja ning ravin nagu kord ja kohus.

Imerohtudest teadjatel palun endast märku anda!

5 comments:

  1. Sudafedi tabletid ning spray...1,5päeva and youre fine

    ReplyDelete
  2. Olemas ja tehtud! Kurat ja ei lähe paremaks!

    ReplyDelete
  3. Peale seda, kui ma tänu sudafedile ravisin nohu 3 nädalat ja antibiootikumid minu immuunsüsteemi ära nullisid, otsustasin tavameditsiini asemel Hiina meditsiini proovida.
    Olen nii mõnestki hädast lahti saanud ja soovitan teistelgi proovida.

    Külmetushaigusega tuleb intensiivselt võidelda, ehk siis võimalusel palju puhata. Tähtis oleks 24h lihtsalt voodis teki all puhata ja lasta organismil taastuda. Tarbida palju A ja C vitamiini. Higistada on tähtis. Selleks võib juua pärnaõie- või vaarikavarreteed, või siis parim vahend on higistama ajamiseks värskest ingveri juurest riivimise ja pressimise teel saadud mahl. Võetakse üks teelusikatäis mahla ühe klaasi sooja vee kohta. Juuakse soojalt ära ja teki alla!
    Kui peale 24h hakkab tervis juba paranemise märke näitama, siis järgmised paar päeva tuleks ennast veel koduselt ravida ja peale seeda omakorda 3 päeva veel vältida suuri koormusi ja uut külmetamist.

    Pirnid aitavad taastada kopsu limaskesta. Nii, et soovitan neid palju süüa(kui köhid või kurk valus). (Tänu sellele nõksule sain lahti kevadisest õhupuudusest, mis mind aastaid kimbutas ja millele tavameditsiin ravi ei suutnud leida!)

    See jutt võib alguses päris ulme tunduda, aga tegelikult aitab. Tuleb endale lihtsalt pisut aega pühendada, kui võimalik. Muidu venibki enda ravimine mitme nädala pikkuseks!

    Kuna ma ise palju sporti teen, siis tean kui vastik on vahepeal haige olla.

    Kiiret paranemist!

    ReplyDelete