Monday, March 28, 2011

Esimene kuu Margus Pirksaare käe all

Ain-Alar Juhanson iseloomustas Pirksaart kui väga põhjalikku ja professionaalset treenerit ja Aini on mul põhjust uskuda. Tänase seisuga on esimene kuu treener Pirksaare käe all möödas ja kuigi tibude lugemiseks on aeg varajane, on tulemus siiski tähelepanu väärt. Kuu treeningkava sai täidetud vajalikus mahus ja positiivse fiilinguga. Vaid üks trenn jäi vahele - laupäevane ja tunniajane. Olin Soomes ja polnud trenni tegemiseks lihtsalt võimalust, samas liikusin kogu päeva aktiivselt, et sellegagi vahele jäänud trenni kompenseerida. Tagantjärele aga ühtki trenni teha ei saa, rõhutas treener.

Eile oli kavas kirjas 3-4 tundi matka/jooksu. Võtsin ette 3 ja kui aus olla, siis pärast teist tundi oli jooksmine lihtsam kui kõndimine. Kiirkõnd on kuidagi valulik, eriti pikemaajaline ja nii jooksin, palju pulss lubas. Lõpus oli küll tunne, et kui koju jõuan, viskan pikali ja ei liiguta ka enam. Tegelikult kujunes õhtu veel suhteliselt tegusaks ja pikali ma niipea end ei visanud. Uni oli aga küll magusamast magusam.

Lisan täidetud treeningkava ja juhin tähelepanu sellele, et distansid on hinnangulised, samamoodi taastumise numbrid. Mu pulsikell neid olulisi asju lihtsalt ei näita :(

1 comment:

  1. Nagu näha on kuu lõpus soovituslikus pulsitsoonis rohkem trenne olnud kui alguses.
    See hea :)

    ReplyDelete