Tuesday, March 22, 2011

Tänu lastele olen sportlikum

Sain täna terve päeva pooleteistaastast õelast hoida ja kui väike lõunauinak välja arvata, käis üheskoos temaga pidev trennitamine - jooksin järgi, võtsin sülle, tassisin süles, koristasin asju eest ja tagant, jalutasime õues, mängisime siin ja seal. Kahju, et kohe ei taibanud pulsikella vööle panna, oleks arvestatavad numbrid kirja saanud. Päev tipnes Skypark`is, mis on ka mu enda üks lemmikpaikadest, mis lastele mõeldes loodud. Ronisime, roomasime, sõitsime, jooksime ja peamiselt hüppasime. Nii pea, kui palusin lapselt väikest pausi, öeldi: "tät keku üpa!". Nii me hüppasime, vahepeal küsisin, kas hing ikka veel sees. Ühesõnaga võtsin tänastest sulghüpetest, mis kavas kirjas, vabastuse, õigemini tegin kõik kavas olnud vajalikud harjutused mitmekordselt üle. Ning mis kõige olulisem, taoline trenn annab emotsionaalselt palju. Üleüldse olen lastest ümbritsetuna õnnelikum inimene.

Jooksma läksin aga siiski, kuigi Kerli, kes lubas kaaslaseks tulla, väsis Skypargis möllamisest enamgi ära kui laps. Ette võtsime tunni ja väga rahuliku tempo, et pulss ikka vajalikul 130-nesel tasemel hoida. Väike venitus lõppu ja sai taas päeva peale risti teha :)

3 comments:

  1. Vaidlen vastu, minu elukaaslase ootamatu tööleminek ja minu 20-kuuse lapsega koju jäämine mõjus trennile pärssivalt. Kui ikka terve päeva jõnglasel taga jooksed-mähkmeid vahetad-süüa annad-järelt koristad-jne, siis õhtul on ikka väga raske välja trenni minna. Veebruaris tõmbas poisiga kodusolek ikka tublisti treeningtunde alla.
    Aga noh oma pojaga tegelemine peab trenniasja igal juhul üle kaaluma!

    ReplyDelete
  2. Aga võtagi seda jooksmist ja mässamist kui osana trennist ning oledki mäel! Positiivne suhtumine annab palju juurde :) Edu!

    ReplyDelete
  3. Lisaks nendele tegevustele siin on minu 1,4-aastase tüdruku lemmiktegevus tantsimine, aga niimoodi, et tema on emme süles ja emme siis tantsutab; ka "ratsutada" on emme kukil äge. Samas, jooksma tahan ikka õhtupoolikul minna, siis on veel mõnusam pauer sees, et tulla ja oma pisikesega edasi rahmeldada. Isegi šokolaad või jäätis ei saabu süütundega suhu nagu vanasti, nüüd sööd ja ei saa arugi, et mõjuks:D

    Aga edu, elan Su blogile väga kaasa, hästi põnev on jälgida ja lugeda, nii vahva, et inimene naudib seda, mida teeb!

    ReplyDelete