Thursday, March 24, 2011

Trenn pärast magamata ööd ja lumemöllu trotsides

Vahel on nii, et lihtsalt ei saa magada. Kas on põhjuseks mingisugune teatav ärevus, mõni alateadlik mure või midagi muud, kuid aeg-ajal tuleb mul ette magamatust. Sealjuures mingisuguseid medikamente ma põhimõtteliselt ei tarbi. Püüan üle elada ja vältida magamatust põhjustavaid faktoreid nii palju kui võimalik.
Tänane öö möödus ka magamatuse all kannatades ja nii ärkasin hommikul väsinuna. Lootsin, et pärast trenni on enesetunne juba parem. Õue jõudes oli aga alanud tõeline lumemöll, kohati saime üheskoos Kerliga ka rahet krae vahele. Tuul ulus ulmeliselt.
Umbes 20-ne minuti pärast oli möll möödas, päike tuli välja ja maha sadanud lumi sulas kui võluväel. Hetkega läks ka mõned kraadid soojemaks.
Ainus, millega täna hiilata ei saanud, oli pulss. Pärast magamata ööd on pulss mul alati laes, kuid vähemasti sai ring tehtud ja tänane ööuni tuleb sellevõrra parem :)

3 comments:

  1. jaa, endal tuleb ka vahest unetuid öid ette. Aga ega trenn seepärast tegemata jää:)

    ReplyDelete
  2. Mind murdis tuul ja lumi täna maha. Üritasin veidi rattaga sõita, aga veidi enne seda ristmikku, mille pealt tahtsin keerata pikemale otsale, lõi tuul seina ette ja lume takka. Ime, et üldse midagi näha oli ja püsti jäin. Loobusin pikemast otsast ja sõitsin läbi möllu otse koju. Veidi aja pärast säras päike taas taevas ja veidi aja pärast taas uus möll.
    Aitab sellest kliimast, homme põrutan 3-ks nädalaks ilmapagulasena lõunasse....

    ReplyDelete
  3. Mul hea meel, et sa tagasi joonel oled. Tuleks ise sinuga kaasa, aga kahjuks on mul meniskivigastus ja sedakorda ei saa su kõrval sammuda.

    ReplyDelete