Wednesday, March 30, 2011

Uus kava toob tihedamad treeningud

Uus kava on käes ja esimesed trennidki juba tehtud. Mis on kavas uut?

- nüüdsest toimuvad trennid viis korda nädalas senise nelja asemel
- osa tuleb võtta erinevatest võistlustest, mis siin-seal aset leiavad
- treeningu osaks on ka ühistreeningud üheskoos treeneri ja teiste sportlastega
- ees ootavad minus noskalgiat tekitavad kehalise kasvatuse tunni võtted

Eile toimus esimene uue kava trenn - tund jooksu madala pulsisagedusega. Pean tunnistama, et sellist motivatsiooni puudust, kui eile kogesin, pole mul ammu olnud. No ei viitsinud minna. Muutkui lükkasin trenni edasi, lootes, et hiljem on minek lihtsam. Treenerid soovitavad vastumeelsuse korral trenn lihtsalt vahele jätta, kuid minule see soovitus ei sobi. Kui jätan minemata, valdab mind meeletu süütunne ja veelgi keerulisem on trenni minna järgmine kord. Ilmselt tuleneb see piiritust kohusetundest. Asja positiivne külg on see, et kui viimaks end trenni vean, ei kahetse kunagi - vastupidi!

Täna oli ilmselt tänu päiksele ja sulailmale juba lihtsam välja minna ja nautida mõnusat jooksu. 40 minutit rahulikku jooksu tundub kui lõõgastus :)

3 comments:

  1. Tere, Kertu!
    Mõnus on su blogi lugeda:)Aitäh selle eest!
    Mind hakkas pisut huvitama, millise vahemaa 1 tunni ja pulsiga 130 läbid? Ja kas on keeruline pulssi õigel piiril hoida?

    ReplyDelete
  2. Tere!
    Pulssi suudan enam-vähem juba hoida, mis tähendab, et olen harjumas vajaliku tempoga. Vahemaad ma küll öelda ei oska, sest pulsikell seda ei näita ja ma ise olen äärmiselt halb vahemaade hindaja. Usun, et 5-8 km vahel peaks see jääma :)

    ReplyDelete
  3. muide, kaart.postimees.ee lehelt saab ära mõõta teekondi.

    ReplyDelete