Sunday, March 14, 2010

Nädala kokkuvõte

Nädal on jälle otsa saanud ja iseenda jaoks olen kokkuvõtte teinud. Ennekõike nädala menüüd kirja pannes sain aru, kuivõrd kaootiliselt ja samas ebatervislikult ma toitun. No ja siis see veinitamine ka, millest pikemalt ma ei kirjutaks, kuid nendiks siiski, et needki on harvemaks jäänud.
Positiivsem on aga see, et trennis käin korralikult ja trennid ise on arvestatavad. Ain-Alarile saadan täidetud kava ka ära ja tema pidavat kellegi asjapulgaga asja läbi arutama. Tõenäoliselt jäävad nüüdsest ära peod, isegi rahulikud veinitamised, šhokolaad ja peojärgne junkfood. Magama hakkan ka korralikul ajal minema ja mis peamine, magan vähemalt 7 tundi täis. Lõppevasse nädalasse jäi kordki, mil 2 tundi magada sain. No see oli siis, kui õhtul kontserdil käisin ja hommikul vara reportaaži tegema sõitsin. My bad!

Täna aga panin nädalale siiski rõõmsamates toonides punkti ja käisin bodybalance-is ning bodypumpis, kus mõlemis nüüdsest uus kava. Ja siis ma veel jooksin ka paar-kolm kilomeetrit. Homme vaja ujuma jõuda ja pealgi on varahommikusse põnev reportaaž planeeritud, mis tähendab, et ärgata tuleb kell 5.00. Kuulmiseni!

No comments:

Post a Comment