Tuesday, March 9, 2010

Veri ikka halb

Eile otsustasin kohe peale hommikuprogrammi reportaaži Viru lillelettide juurest trenni suunduda. Ikka ujuma, kus läbisin 1 km ja seda kolmveerandtunniga.

Tänane kava nägi ette aga spinningut, bodybalance ja 20 minutit jooksu ka veel. Spinning on ettevalmistus rattasõiduks ja pean tunnistama, et mulle väga selline kuiv ketramine ei meeldi. Õnneks on seltskond MyFitnessis lahe ja nii on mõnigi poiss saanud heaks treening-tuttavaks. Bodybalance on aga trenning kehale ja hingele - selline jooga, tai chi ning pilatese sugemetega lihastreening. Eriti meeldib mulle trenni viimane osa ehk mediteerimine, mille ajal saab magama jääda, kui soov on.

Täna käisin ka oma lemmikarsti Dr Muza juures, kelle jutt oli konkreetne. Veri paremaks läinud ei ole ning rauatase on alla arvestust. Niisiis sain rauasiirupid, mida hommikul-õhtul manustada ning lisaks käin nüüdsest kaks korda nädalas rauasüsti saamas. See on selline süst, mida suurtele sportlastele tehakse - otse tuharalihasesse. Ja see on valus!
Et verd veelgi parandada ja ka üldist treeningvormi, pean kõik, mis nädala jooksul söön ning joon kirja panema, et Ain-Alar saaks analüüsida ja siis toitumiskava koostada. Ütlesin kohe ära, et kui vein ja šhokolaad lisatud pole, siis jääb ära.

2 comments:

  1. Kehva raua-näidu puhul peaksid apteegist või poest ostma Hematogeeni , selline magus nagu sokolaad, alla 10 kr maksab. Pets

    ReplyDelete
  2. Dr Muza ütles, et minu puhul selline asi ei tööta, kuigi nii maasikad kui ka hematogeen võib olla lisatoeks. Põhilised on ikka ravimid :)

    ReplyDelete