Monday, March 22, 2010

Nädalat alustasin sportlikult

Õige vähe on rauasiirupit manustamiseks jäänud ja süstid on praeguseks kõik saadud, mis tähendab, et peagi olen Dr Muza ukse taga jälle, et vereproov ära anda. Loodetavasti on pilt parem, kui enne ja Dr Muza annab oma õnnistuse edasiseks tõsisemaks treenimiseks.

Hommik algas pudruga ja seejärel suundusin Fitvibe trenni. Taaskord kulus trennile ning lõdvestusele üheskoos ligi pool tundi ja pean tunnistama, et täna võttis ikka päris võhmale kohe. Harjutused keskkohale on endiselt kõige raskemad minu jaoks ja viilida ei saa üldse, sest trenn toimub ikkagi personaaltreeneri kiiva silma all.

Edasi läksin ujuma ja ujusin läbi Aini poolt antud kava. 400m konna, 400m krooli, 400m konna, 400m krooli ja jälle 400m konna. Sain sellega hakkama hoolimata sellest, et bassein oli täis koolivaheaega veetvaid põngerjaid ja lisaks koolitust läbi viivaid sukeldujaid. Täna avastasin ka, et mul võib olla klooriallergia ehk siis alati peale ujumist võtab mu üle võimust kohutav nohu, mis kestab tunde. Ühesõnaga möödub tänane õhtu taas tatistades.

No comments:

Post a Comment